یکی از خطاهایی که بسیاری از کسب و کارهای نوپا مرتکب آن می شوند این است که بدون شناخت دقیق از بازار و مشتریان هدفشان شروع به فعالیت می کنند. کاملاً واضح و مشخص است که بدون شناخت کافی از بازار نمی توانید به موفقیتهایی که در ذهنتان به آن فکر کرده اید برسید و مشتریان کافی برای خود به دست آورید.

واقعیت این است که شما تحت شرایطی می توانید در بازار فعالیت کنید و به حیات خود ادامه دهید که شناخت کافی از بازار داشته باشید و فرصت کافی و لازم را برای مطالعه دقیق بازار قبل از اینکه وارد آن شوید صرف کنید. نقص های موجود در بازارهای کنونی ، تقاضاهای مشتریان ، نوع خدمت یا محصولی که قرار است به مشتریان ارائه دهید را دقیقاً مشخص کرده باشید تا بتوانید در عرصه جدیدی که وارد آن شده اید موفق شوید. می توانیم به طور کلی ، خطاهایی که ممکن است یک کسب و کار نوپا در بازاریابی مرتکب آن شود در دسته های زیر قرار دهیم.

خطای نوع اول

بر اساس تجربه مشاوره بازاریابی ، این شرکتها تمامی تلاش خود را فقط صرف تولید محصول می کنند. تولید محصول به معنای وارد شدن در بازار و کسب مشتریان کافی نیست. بلکه فقط مرحله اول از این فرآیند پچیده و طولانی است. لازم است شما به معرفی محصول خود بپردازید و کارآمدی محصولتان را به مخاطبان و مشتریان خود معرفی کنید. برای این کار باید دست به تولید محتوا بزنید. محتواهای متنی و تصویری تهیه کنید و در شبکه های مختلف اینترنتی از وب سایتها تا شبکه های اجتماعی مختلف قرار دهید تا مخاطبان شما از طریق این محتوا ، متوجه مزایا و ویژگیهای محصول شما شوند. به گونه ای به معرفی محصول خود بپردازید که آنها به خوبی متوجه شوند که محصول شما کدامیک از مشکلات یا تقاضاهای آنها را می تواند برآورده کند.

خطای نوع دوم

خطای بعدی که بسیاری از کسب و کارهای نوپا مرتکب آن می شود این است که پس از معرفی محصول یا خدمات خود ، به دنبال مشتریان نمی روند. اگر شما در شبکه های اجتماعی فعالیت می کنید یا در وب سایت خود به معرفی محصول خود اقدام کرده اید پس از اینکه مخاطبان شما به محصولتان واکنش نشان می دهند یا از پستی که به اشتراک گذاشته اید بازدید می کنند بی خیال از کنارشان رد نشوید ! این افراد دقیقا همان مشتریان بالقوه شما هستند و به راحتی می توانید آنها را به دایره مشتریان بالفعل خود وارد کنید.

سعی کنید از این افراد بخواهید تا اطلاعات ارتباطی بازاریابی خود مانند شماره تلفن ، ایمیل یا ID شبکه های اجتماعی خود را به شما بدهند تا بتوانید اطلاعات بیشتری در خصوص این کالا و شرایط فروش آن یا شرایط و فروش فوق العاده ای که ممکن است در روزهای آینده اتفاق بیافتد در اختیار آنها قرار دهید. حفظ ارتباط با مخاطبان یکی از هنرهایی است که هر بازاریابی باید در خود تقویت کند. برای رسیدن به این اهداف فقط قدرت کلامی و ارتباطی شماست که حرف اول را می زند.

اگر شما بتوانید با قدرت کلامی و ارتباطی خود مخاطبان را نسبت به خودتان و محصولتان کنجکاو کنید ، قطعاً خود آنها ترغیب به برقراری ارتباط با شما خواهند شد و اطلاعات ارتباطی خود را به شما می دهند.

نکته مهم : البته یادآوری این نکته مهم لازم است که باید همیشه صادق باشید و در صورتی مطمئن هستید محصول شما نمی تواند مشکل آنها را حل کند این حقیقت را به آنها بگویید ولی پیشنهادات دیگری به آنها بدهید یا همکاران خود را معرفی کنید ، جذابیت و قدرت کلامی شما بیشتری خواهد شد.

خطای نوع سوم

خطای نوع سوم این است که بسیاری از افراد ، صاحبان شرکتها یا افرادی که به عرضه محصول می پردازند ممکن است در تولید محتوای خود دقت چندانی نداشته باشند ، یا محتوایی با کیفیت مناسب تولید نکنند. محتوای با کیفیت و مطلوبی که شما تولید می کنید نشان می دهد که مخاطب برای شما مهم است و با محتوای با ارزشی که برای آنها تولید می کنید قصد بالا بردن آگاهی و دانش آنها را دارید. همچنین محتوای بی کیفیت ، نشان دهنده عدم حرفه ای بودن شماست.

در تولید محتوا ، هم باید کیفیت محتوا را مد نظر قرار دهید و هم کمیت محتوا ، اگر محتوای با کیفیت ولی در تعداد کم تولید کنید نمی توانید ارتباط خود را با مخاطب حفظ کنید. اگر محتوا در تعداد بالا ولی بی کیفیت تولید کنید باز هم مخاطبان احساس می کنند که محتوای شما به دردشان نمی خورد و شما در کار خود تخصص و دانش کافی ندارید.

خطاهای ذکر شده در این مقاله ، از جمله خطاهایی هستند که کسب و کارهای نوپا به وفور مرتکب آنها می شوند و آگاهی نسبت به این خطاها می تواند تا حد زیادی به آنها کمک کند تا فعالیتهای خود را اصولی تر و آگاهانه تر مدیریت کنند.

نظر شما

The post سه خطای مهم و پر خطر برای موقعیت کسب و کار شما appeared first on بازاریابی , مشاور بازاریابی , آموزش بازاریابی | پارک بازاریابی ایران.