عرصه کسب و کار جایی نیست که بتوان هر کار نادرستی را انجام داد یا هر اشتباهی را مرتکب شد ؛
زیرا در خصوص کسب و کار با اعتبار افراد سر و کار داریم. در صورتی که اعتبار یک فرد زیر سوال برود به سختی می تواند در عرصه کسب و کار آن را بازگرداند یا اصلاح کرد. حتی بسیاری از افراد هستند که به دلیل اشتباهاتی که خودشان نیز تصور نمی کردند که نتیجه منفی برایشان به دنبال داشته باشد بسیاری از فرصتهای شغلی را از دست داده اند یا موقعیت شغلی آنها با خطر مواجه شده است.
نظر مشاوره بازاریابی این است ممکن است بسیاری از افراد نسبت به اهمیت این مسئله بی اطلاع باشند که کیفیت تعامل با مدیران تا چه حد می تواند موقعیت شغلی آنها را تحکیم یا متزلزل کند. یکی از موارد بسیار مهمی که در تعامل با مدیران باید مد نظر قرار دهید نحوه پرسیدن سوالات است. در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه تعامل و به ویژه پرسیدن سوالات از مدیران را به شما آموزش دهیم.
یک) سوالات دم دستی نپرسید
این نکته مهم را همیشه مد نظر داشته باشید که مدام در حال پرسیدن سوال از مدیران نباشید. برخی از سوالات را می توانید به راحتی در اینترنت جستجو کنید و پاسخ آنها را بیابید. همچنین ممکن است برخی از همکاران شما به راحتی به این سوالات پاسخ دهند.
بنابراین اگر پاسخ سوالی را به راحتی می توانید پیدا کنید سعی کنید از مدیران خود نپرسید ؛ زیرا اعتماد آنها نسبت به توانایی های شما زیر سوال خواهد رفت.
دو) اهمیت شروع کار
زمانی که به تازگی وارد محل کار جدید خود شده اید از اهمیت زیادی برخوردار است. ممکن است چند ماه اول را به صورت آزمایشی مشغول شده باشید تا با خلق و خو و مهارت شما در محل کار آشنا شوند. بنابراین در این مدت همواره به هوش باشید که هر چه کمتر مرتکب خطا شوید.
برای اینکه عملکردتان را بهتر نشان دهید به شما توصیه می کنیم پاسخ سوالات را تا جایی که امکان دارد از سایر منابع کسب کنید و مدام در حال پرسیدن سوال نباشید ؛ زیرا در آن صورت آنها به توانایی های شما شک خواهند کرد و ممکن است بدون اینکه سایر توانایی های شما را دیده باشند به برکناری تان بیاندیشند.
سه) به دنبال کشف میزان حقوق و دستمزد دیگران نباشید
از آنجایی که میزان درآمد و حقوق افراد یک مسئله شخصی است سعی کنید تا جایی که امکان دارد درخصوص میزان حقوق سایر افراد در محل کار سوال نپرسید. به ویژه اگر با مدیران خود طرف هستید به هیچ عنوان سعی نکنید میزان درآمد آنها را بپرسید.
اگر از این قبیل سوالات از دیگران بپرسید آنها به شما اعتماد نخواهند کرد و علاوه بر این ، شما را فردی که به حریم خصوصی دیگران تجاوز می کند خواهند شناخت و از اینکه در کنار شما مشغول کار باشند احساس ناراحتی خواهند کرد. بنابراین با پرسیدن این دست سوالات موقعیت خود را به خطر نیاندازید. سعی کنید در محیط کاریتان به دیگران احترام بگذارید و رفتار حرفه ای داشته باشید.
چهار) دنبال کردن مدیران در فیسبوک و اینستاگرام
برخی از افراد تمایل دارند مدیران خود را در شبکه های اجتماعی دنبال کنند. در این خصوص بهتر است احتیاط به خرج دهید ؛ زیرا برخی از آنها ممکن است این اقدام شما را بی احترامی فرض کنند اما اگر ویژگی شخصیتی مدیر شما به گونه ای که است که یک فرد خودمانی و صمیمی است مشکلی ندارد که آنها را در این شبکه ها دنبال کنید.
پنج) زیاده روی در صمیمیت ممنوع
هر چند صمیمی شدن با مدیران تا حدودی می تواند فکر مناسبی باشد ولی سعی کنید در این خصوص زیاده روی نکنید ؛ هر چند ممکن است برخی از مدیران خودشان را در میان کارکنان به گونه ای معرفی کرده باشند که تمایل دارند با آنها ارتباط نزدیک و صمیمانه ای داشته باشند ولی باز هم از اینکه موقعیت آنها دست کم گرفته شود یا به جایگاه شغلی شان بی احترامی شود حساس هستند. به همین دلیل به شما توصیه می کنیم در این خصوص بسیار محتاط باشید.
The post نکاتی که در تعامل با مدیران باید مد نظر قرار دهید ! appeared first on بازاریابی , مشاور بازاریابی , آموزش بازاریابی | پارک بازاریابی ایران.