به عنوان والد دوست داریم که کودکی پر از استعداد داشته باشیم ، یا او بسیار زیرک و مودب باشد.

مقدمه مادر کودک باهوش

این می تواند بلند پروازانه باشد اگر تمام خوبی ها را یک جا بخواهیم، ولی غیر ممکن نمی باشد. اگر از حوزه ژنتیک و همینطور استعداد ذاتی صرف نظر کنیم موضوع آموزش اهمیت بسزایی برای مادر کودک باهوش دارد و در تعلیم فرزند باهوش بسیار تاثیرگذار است. داشتن فرزند باهوش خوشایند است و مورد علاقه والدین است اگر باهوش هم نشد خواستار فرزند باهوش و مودب هستیم.

شاید این مسئله را زیاد شنیده باشید زمانی که مادر باردار است می گویند جهت آماده سازی ذهن کودک در دنیای مادی بهتر است برایش موسیقی بگذارید، با او صحبت کنید، کتاب و مقاله مادر کودک باهوش بخوانید. برای این که کودکانی باهوش داشته باشید ما ۶ مسئله را با شما در میان می گذاریم.

آنچه در مقاله مادر کودک باهوش می خوانیم:

یادگیری واژه ها

بگذارید فرزندتان تصمیم بگیرد

آن ها را وادار به فکر کردن در مورد موضوعی کنید

به فرزندتان کمک کنید صبور بودن را بیاموزند

اجازه دهید احساساتشان را بیان کنند

به فرزندتان کمک کنید زبان بدن را بفهمند

یادگیری واژه ها توسط مادر کودک باهوش

کودک خود را با یک سری کلمات جدید آشنا کنید یعنی به این معنی نیست که به کودکتان فشار بیاورید. اگر بخواهید کودکتان را با عبارات متفاوتی آشنا کنید کافی است که یک کلمه در هفته به او یاد بدهید. وقتی این فرایند را از سن ۱۸ ماهگی شروع کنید و تا دو سالگی ادامه دهید. در این زمان کودکتان تعداد کلمات زیادی را می آموزد. هر چقدر بیشتر با او حرف بزنید. کلمات بیشتری را می آموزد.

جهت آموزش کلمات باید با کودک خود بیشتر صحبت کنید و از واژه های زیادی استفاده کنید، کارهایی که برایش انجام می دهید را به او توضیح دهید. کودکان زیر دوسال نباید تلویزیون ببیند و بهتر است این موضوع را بدانید شما به عنوان والد از طریق تلویزیون نباید اموزش های لازم را به کودک خود دهید. و به او را با کلمات متفاوت آشنا کنید تا در سرعت یادگیری او در آینده بیشتر شود.

بگذارید فرزندتان تصمیم بگیرد

شما به عنوان والد باید به فرزندتان این فرصت را بدهید که به محض رسیدن به سن کافی برای درک یک سری مسائل، حق انتخاب داشته باشد. مثلا: از او بپرسید آیا دوست داری پیژامه یا لباس خوابت را بپوشی؟، کدام آبمیوه را می‌خواهی به مدرسه ببری، آب گیلاس یا آب پرتقال؟

وقتی می بینید که فرزندتان می تواند این تصمیمات کوچک را بگیرد، یک قدم جلوتر بروید. زمانی که فرزندتان با خواهر یا برادرش دعوا کرده است، از او بپرسید: چگونه می‌توانی با این وضعیت به گونه‌ای متفاوت رفتار کنی؟

 مادر کودک باهوش فرزند را وادار به فکر کردن در مورد موضوعی می کند

یکی از نکاتی که جهت داشتن فرزند باهوش به شما کمک می کند این است، فرزندانتان را به فکر کردن تشویق کنید. مهارت های شناختی کودک خود را با کمک به آن ها در، یافتن راه حل هایی برای مشکلات خود بهبود بخشید. به عنوان مثال، هنگامی که فرزندتان در مورد چگونگی انجام کاری سوالی می پرسد، با این سوال به او پاسخ دهید: به نظر شما چه کاری باید انجام دهید؟ چنین عکس العملی به او اعتماد به نفس در توانایی اش و در کشف مسائل می دهد.

 مادر کودک باهوش به فرزندان کمک می کند صبور بودن را بیاموزند

بچه های کوچولو دوست ندارند صبر کنند. مخصوصا بسیار مهم است که والدین به محض شروع راه رفتن به فرزندان خود آموزش صبر را آغاز کنند. اگر به فرزندان خود اجازه دهید تا در برابر احساس اغلب ناخوشایند بی حوصلگی تحمل کنند، در آینده در مواجهه با این احساس بد رفتار نخواهند کرد یا به صورت تکانشی رفتار نخواهند کرد.

 مادر کودک باهوش به کودک اجازه می دهد احساساتشان را بیان کنند

کودکان نوپا نمی توانند ناراحتی خود را ابراز کنند زیرا باید منتظر چیزی باشند. اما می توانید با وادار کردن آن ها  به ابراز احساسات و همچنین با تمجید کردن به صبرشان کمک کنید. اگر کودک شما  باید منتظر نوبت خود باشد،

 بگویید: می دانم که ماندن در اینجا سخت است. اما شما کار بزرگی انجام می دهید. شما صبور هستید و این چیز شگفت انگیزی است، یا اگر از تلاش فرزندتان با هدیه دادن قدردانی می کنید، احتمالاً فرزند شما بیشتر تلاش می کند.

مادر کودک باهوش

مادر کودک باهوش

 مادر کودک باهوش به فرزندتان کمک می کند زبان بدن را بفهمد

به فرزندان خود کمک کنید زبان بدن را درک کنند. توانایی تفسیر ژست ها و حالات چهره یکی از راه های اصلی برای ایجاد همدلی است. خطاب به کودک نوپایتان: توجه کردی وقتی که کلوچه خود را به او دادی، خاله ات چگونه به تو لبخند زد؟

تو او را بسیار خوشحال کردی. کودک شما ممکن است در ابتدا به طور کامل درک نکند، اما زمانی که شروع به درک می کند، توجه بیشتری به واکنش های دیگران می کند و بهتر می تواند تشخیص دهد که چگونه رفتار خود ممکن است بر دیگران تأثیر بگذارد.

در نهایت، یک هشدار: شما نمی توانید یک شبه فرزندان خود را تنبیه کنید. شکی نیست هر چقدر هم که برای جلوگیری از آن ها تلاش کنید، مواقعی پیش می آید که رفتار نادرست دارند و فقط بچه هستند. اما اگر روی این تکنیک‌ها تمرکز کنید، دیر یا زود او متوجه می‌شود که شما چه چیزی را آموزش می‌دهید.

اگر می خواهید درباره این مطلب بیشتر بدانید می توانید در سایت هوش نیک آن را مطالعه کنید.


موضوع مرتبط :

تربیت کودک باهوش

۷ تکنیک برای تربیت کودک باهوش

نخستین تاثیرات کودک باهوش

تفاوت هوش و استعداد در کودکان

تربیت کودک ۳ ساله چگونه است؟

۵/۵ - (۶۰ امتیاز)

نوشته مادر کودک باهوش چگونه رفتار می کند؟ اولین بار در مرکز هوش کودک نیک. پدیدار شد.